CMA CNC-vezérelt fúró-maró gépek

Cégünk  Spanyolország egyik vezető gépgyártójának, a  CMA-nak  CNC-vezérelt fúró-maró gépeit forgalmazza.

 

 

A CMA mai 3RD gépei a tipus harmadik generációját képviselik, elődeiből sok száz darab üzemel minden kontinensen.  A CMA 3RD tipus kifejezetten a kisebb szélességű (maximum 600 mm-es), de adott esetben igen hosszú (akár 10 méteres) munkadarabok számára készül. Emellett rendkívűl hatékonyan használható kisebb,  az asztalon egymás mellé helyezett munkadarabok tömeges megmunkálására is. Az asztal T-hornyos. A gyártól sokféle mechanikus, pneumatikus és hidraulikus rögzítő és gépsatu is rendelhető.

Az orsó teljesítmény 13,1 kW, a maximális nyomaték 250 Nm, a maximális fúrható átmérő 42 mm. A gép el van látva 10 szerszámhelyes automatikus szerszámcserélővel és forgácskihordó csigával is. A géphez számos opciós kiegészítő rendelhető, csőforgató tengely is. A gép alapértelmezetten alkalmas folyató fúrásra (thermodrilling).

 

A CMA GRD gépei portálos szerkezetüek. A munkadarab maximális szélessége 3 méter is lehet.  A standard orsó teljesítmény 13,1 kW, de opciósan 26 kW-ra is növelhető. A maximális nyomaték 498 Nm, a maximális fúrható átmérő 45 mm. A gép el van látva 20 szerszámhelyes automatikus szerszámcserélővel és forgácskihordó csigával is. A folyató fúrás ennél a tipusnál is alapértelmezett funkció. A géphez számos opciós kiegészítő rendelhető.

 

 

A képek a CMA oldaláról ill. prospektusából származnak.

https://cmamachines.com/ 

 


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk