HIDROGARNE prések

Cégünk  a spanyol HIDROGARNE préseit forgalmazza. A HIDROGARNE nagyon sokféle prést gyárt: különféle mechanikus és hidraulikus préseket és speciális préseket is pl. portálos egyengető préseket és vízszintes tengelyű gerendaívelő préseket.

 

 

A HIDROGARNE műhelyprések többféle tipusban és széles teljesítmény választékkal állnak rendelkezésre. Alkalmasak általános préselési feladatokra, hajlításra, lyukasztásra, mélyhúzásra, és egyengetési munkákra. A tipustól függően változik az asztal és a felső gerenda kialakítása. A teljesítmény 300 tonnáig növelhető, és akár több mozgatható nyomófej  is lehet a fejgerendán. Az asztal lehetőséget ad sokféle szerszám felfogatására.

A HIDROGARNE T tipusjelű protálos egyengető prései standard kivitelben 300 tonnáig készülnek elsősorban nagyméretű lemezek, gerendák és kész munkadarabok egyengetésére, alakítására. Az asztalméret 2600 x 4000 mm is lehet.  A gép egyedi méretekkel és teljesítménnyel is rendelhető.

 


Kifejezetten az acélszerketegyártó ipar igényeire készül a a HIDROGARNE HV tipusjelű vízszintes tengelyű gerenda ívelő – egyengető prése.  Az alapkivitelben 150, 220 és 300 tonnás berendezés ellátható automatizálási opciókkal is. A gép alkalmasa állított helyzetű siklemezej megmunkálására is. Kérésre egyedi méretekkel és teljesítménnyel is rendelhető.

 

A képek a HIDROGARNE oldaláról származnak.

https://www.hidrogarne.com/ 

 


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk