HACO CNC élhajlítók

Cégünk a belga HACO NV élhajlítóit forgalmazza.

 

 

Az 1965-ben alapított HACO NV professzionális “originális” gyártó, vagyis a gép összes kulcszerepet játszó eleme a HACO saját tervezése és gyártása, vagy az elismerten legjobb beszállítók kifejezetten a HACO számára tervezett és gyártott termékei, ill. az iparág elismerten vezető gyártóinak termékei.

 

Az NC és CNC vezérlőegységeket a kapcsolódó tengely vezérlő és motor meghajtó kártyákkal együtt, valamint a teljes rendszerszoftvert a HACO NV saját elektronikai,- szoftver,- és robottechnikai szakcége, a belgiumi Ieper-ben lévő ROBOSOFT tervezi, fejleszti és gyártja 1985 óta.

Minden HACO vezérléshez és géphez a teljes élettartam alatt biztosított a gyári alkatrész szállítás.

 A HACO NV az élhajlítóit a különböző igényekhez illeszkedve 5 alaptipusban gyártja 40 tonnától akár 2000 tonnáig terjedő teljesítménnyel. Az  HACO PPM tipus főként az aélszerkezetgyártó ipar igényeire készül egyszerübb profilok hajlítására. A HACO SYNCHROMASTER egy többcélú berendezés max. 5 CNC vezérelt hátsó ütköző tengellyel, míg az HACO EUROMASTER-S és a HACO PRESSMASTER gépek a legmodernebb technologiát és a legszélesebb opciós lehetőségeket nyújtják preciziós munkákhoz. A HACO HDSY tipusjelű gépek a különösen nehéz 400 tonna feletti igényekre készülnek.

Az opciók segítségével a berendezések valóban maximálisan az egyéni igényekhez igazíthatók: 2D és 3D PC szoftver és hálózati alkalmazások, lézeres valós idejű hajlítási szög mérő-korrigáló rendszer, barkód leolvasó, két – vagy többkarú lemezkövető egység, többféle szerszámrendszer, modern szerszámok állnak rendelkezésre, de akár egyedi rés-, szabad nyílás- és lökethossz is rendelhető. A PRESSMASTER és EUROMASTER-S tipusokhoz kiszolgáló robot is nagyon könnyen csatlakoztatható.

Tandem és tridem kialakítások is rendelkezésre állnak. 

 

A képek a HACO oldaláról származnak.

https://www.haco.com/en/our-services/bending-1

 

 


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk