KINGSLAND Többfunkciós lyukasztó -DARABOLÓ gépek

Cégünk a belga HACO NV angol leányvállalatának, a KINGSLAND ENGINEERING-nek lyukasztógépeit és többfunkciós lyukasztó-daraboló gépeit forgalmazza. A KINGSLAND Engineering Co. 1955 óta gyárt többfunkciós lyukasztógépeket, és 1991 óta tartozik a HACO csoporthoz.

 

 

Az Angliában készülő KINGSLAND MULTI hidraulikus gépek 5 munkahelyükkel  egy teljes lakatos műhelyt egyesítenek magukban.

A KINGSLAND MULTI gépek elláthatók CNC asztallal és más automatizálási fukciókkal is.

A gép a több, mint 90 féle opciós kiegészítőnek köszönhetően sokféle megmnkálást tesz lehetővé: lyukasztás, darabolás, élhajlítás, laposvas hajlítás, présformázás, sarokkicsípés, csőmegmunkálás, stb.

A teljesítmény 60-tól 175 tonnáig terjed, de kérésre egyedi gépek szállítása is lehetséges.

Hosszú lemezcsíkok, laposvasak, profilok, gerendák és idomok lyukasztásához kézi és automatikus CNC előtolók állnak rendelkezésre, ezek bármikor illeszthetők az alapgépekhez.

 

Ha nincs szükség darabolásra, akkor kérje ajánlatunkat a KINGSLAND  PUNCH ill. DOUBLE PUNCH gépekre melyek egy ill. két lyukasztó fejükkel teljes megoldást kínálnak lyukasztási feladatokra, és számos opcióval láthatók el, beleértve az automatikus munkadarab előtolást is.

 

 

A képek a KINGSLAND oldaláról származnak.

https://www.kingsland.com/en 

 

 


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk