Rólunk

A METEX  FÉMIPARI  ÉS  MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÓ  KFT egy kizárólag síklemezek megmunkálásához és vágásához, valamint  acélszerkezeti gerendák, idomok  és más acélszerkezeti elemek gyártásához szükséges gépek és technológiák szállításával foglalkozó szakcég.

2005-ös alapításunk óta több mint 470 gép és gyártóvonal szállítását valósítottuk meg.

A kezdetektől arra törekedtünk, hogy egy átfogó és minőségi termék portfoliót alakítsunk ki stabil és hosszútávú gyártói együttműködésekre építve.

Olyan gyártók termékeit képviseljük és forgalmazzuk, akik képesek az állandóan fejlődő világ kihívásaival folyamatosan lépést tartani.

Cégünk a belga HACO NV magyarországi disztributora és szervízközpontja, beleértve a cégcsoport  angol leányvállalatának, a KINGSLAND  ENGIEERING-nek  a  termékeit is.

A spanyol CMA CNC fúró-maró gépeinek és a szintén spanyol HIDROGARNE  préseinek is mi végezzük a magyarországi értékesítését és szervízét.

A világ legnagyobb acélszerkezetgyártó gépekre specializálódott gyártójának,  az olasz FICEP SpA-nak cégünk a magyarországi  képviselője.

Ezek a világszerte elismert europai gyártócégek valamennyien iparáguk legjobbjai közé tartoznak, termékeik magas műszaki és minőségi színvonalat képviselnek.  

Büszkék vagyunk arra, hogy mindegyikükkel több évtizedes folyamatos együttműködésünk van.

A műszaki fejlesztés folyamatos, a termékválasztékunk is évről-évre megújul  és bővül a legújabb technológiákkal és szolgáltatásokkal.

A gépek és gyártóvonalak  szállítása és szervízelése mellett termékgyártással összefüggő komplex projektekre is vállalkozunk, beleértve a szükséges technológiai, szerszámozási, üzemszervezési és anyagmozgatási feladatokat is.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk