Szolgáltatásaink

 

 

Gépeinket  komplett dokumentációval, beüzemelve adjuk át. Nagyon fontosnak tartjuk a gépkezelők alapos képzését. A képzés tematikája az egyes géptipusok jellegzetességeihez illeszkedik, és évtizedes üzemeltetési tapasztalatokon alapszik.

A helyszíni képzés mellett  mindegyik gyártónk lehetőséget biztosít a kezelői tanfolyamok és továbbképzések elvégzésére az üzemében, valamint egyre inkább előtérbe kerülnek a gyártói online tanfolyamok is.

A szállított gépek CNC vezérlőinek magyar nyelvű kezelői felületét és a gépkönyvek magyar változatát a szállítóinkkal történt megállapodások alapján cégünk készíti és frissíti, így a CNC vezérlők és a gépkönyvek közötti megfelelés, valamint a helyes műszaki szóhasználat mindig biztosított.

Szerviz szolgáltatásaink alapját egyrészt a gyártókkal való hosszútávú közös munka során kialakított kiváló szakmai és személyes viszony, másrészt a TUTIM GÉPJAVÍTÓ KFT-vel meglévő kiváló kizárólagos együttműködésünk  képezi, melynek keretében a TUTIM KFT tapasztalt, kiképzett szakemberei biztosítják számunkra a professzionális fizikai szerviz szolgáltatást 2005 óta. Az a tudásbázis és tapasztalat, ami a közös munka során évtizedek alatt összegyűlt cégünknél és a TUTIM KFT-nél hatalmas érték, melynek előnyeit legfőképpen felhasználóink élvezhetik. Archivumunkban megvan minden általunk leszállított gép összes szervizadata és dokumentációja.

A feladatokat napi egyeztetéssel  ütemezzük és igyekszünk a lehető legyorsabban reagálni felhasználóink kéréseire. A kiszámíthatóság és megnövelt biztonság érdekében szervízszerződéssel is rendelkezésre állunk, melynek keretében tervezett preventív szervizt és gépfelülvizsgálatot is biztosítunk.

Ma már elmondhatjuk, hogy a fizikai szervizmunkát sok területen kiegészíti ill. átveszi a rendkívül hatékony  internetes távszerviz. Gépeink döntő részénél a gép rákötése az internetre már a telepítés feltétele.

Tartalék alkatrészek raktárról és gyors beszállítással

A legfontosabb cserealkatrészeket raktáron tartjuk. A raktáron nem lévő alkatrészeket  a gyártóktól munkanapokon  48-72 órán belül DHL-el megkapjuk.  Tartalék alkatrész raktárunkat jól kiegészíti a kopó-fogyó alkatrész raktárunk, melyet elsősorban Hypertherm plazma kopó-fogyó alkatrészek, vízsugaras vágógép alkatrészek, HARRIS lángvágó csövek és FICEP alkatrészek gyors szállítására tartunk fenn.

 

Gépmozgatás, áttelepítés

Gyakorlott kollegáinkkal és a kiterjedt speciális eszközparkkal sok partnerünk számára biztosítunk gépmozgatást, áttelepítést üzemen belül, de elvégezzük akár egy sok gépből álló komplett  gyártókapacítás áttelepítését is egy másik helyszínre, de kaptunk már megbízást egy másik országba történő áttelepítésre is. Néha egészen különleges feladatokat is kapunk. Nemrégiben például 10 tonnás szőlőpréseket szereltünk ki egy prémium borászati üzemben és mozgattuk a felrakási helyre. Használt gépek külföldről történő megvásárlásánál vállalkozunk a gép vagy gépsor szakszerű leszerelésére az eredeti helyszínen, majd felszerelésére az új magyarországi telepítési helyen.

 

Felújítás a szervízközpontban, retrofit

Kizárólagos szerviz partnerünk, a TUTIM GÉPJAVÍTÓ KFT Szigethalmon található 700 m2-es minden szükséges eszközzel felszerelt szervizközpontjában az összes technikai feltétel rendelkezésre áll egy komplett gépfelújításhoz: esztergák, marógépek, mosó berendezések, emelőberendezések, stb.

Vállalkozunk gépek korszerüsitésére is a régi CNC vezérlő és a hajtások cseréjével.

 

Műszaki tanácsadás, ügyfél támogatás, projekt tervezés

A gépek és gyártóvonalak  szállítása és szervízelése mellett termékgyártással összefüggő komplex projektekre is vállalkozunk, beleértve a szükséges technológiai, szerszámozási, üzemszervezési és anyagmozgatási feladatokat is.

Felhasználóink bármikor fordulhatnak hozzánk technologiai kérdésekkel is egy adott termék gyárthatóságának ill. a legjobb alkalmazandó technologia kiválasztásának kérdésében.

Felkérésre a munkadarabokról gyártási szimulációt és költségszámítást végzünk.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk